Om disse sidene

Hei, og velkommen til vårt nettsted der du finner alt om fritidsbåter og den nyeste informasjonen om de råeste båtene. Målet med disse sidene er å få ut god informasjon om båtlivet i Norge, og å gi deg noe å drømme om ved å presentere noen av de sykeste båtene som er å få tak i på markedet. Det er selvfølgelig ikke mange som bruker 100 millioner eller 1 milliard på en båt, men vi vet at det er et ganske stort segment i Norge, som interesserer seg for, og dagdrømmer om en båt i 10-millioners-klassen.

Båtlivet er imidlertid ikke bare for de velstående i Norge, men et ganske så demokratisk fenomen som omfatter en stor del av befolkningen. Uansett hvor liten 4176425_870f4f7dog saktegående fartøyet er kan man ha det mye moro på sjøen, og for mange er det å ligge stille og fiske eller bare slappe av i skjærgården det aller fineste ved å eie en fritidsbåt.

Det som er litt paradoksalt med dagens båt-virkelighet er at båtene blir stadig større, kraftigere, og raskere, uten at sjøvettet helt synes å ha økt korresponderende mye. Derfor har vi også noen små påminnelser om dette på disse sidene, som for eksempel en side om sjøveisreglene. Dette er regler som alle burde kunne nå, men som dessverre litt for ofte blir oversett. Det gjelder kanskje særlig de som kjører motorbåt og støter på en liten seilbåt, da viser det seg uheldigvis at mange glemmer at det faktisk er motorbåten som har vikeplikt.