Disse kortene bør du bruke dersom du reiser mye

Er du stadig ute å reiser til jobb, eller reiser du ofte på ferier? Da bør du lese deg opp på hvilke kort du bør bruke når du er ute på reise.

Vi starter med Bank Norwegian.

Norwegian-kortet er et komplett kredittkort som gir deg CashPoints på varekjøp når du har koblet kortet ditt til Reward-profilen din. Det betyr at du kan spare til ferie hele året. CashPoints er valutaen Norwegian flyselskap benytter, og kan brukes til å hel- eller delbetale flyreiser hos Norwegian. CashPoints-opptjening er på netto billettpris, eks. skatter og avgifter. Opptjening på flybilletter er personlig og du tjener kun på dine egne reiser.

Andre fordeler ved Bank Norwegian er ingen årsavgift, gebyrfrie varekjøp, ingen kontantuttaksgebyr i utlandet, reise -og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler reisen med kortet og inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Bank Norwegian er primært en leverandør av forbrukslån.

American Express

For deg som vil unnslippe flyplassens støy og larm og heller søke deg til en stund med fred og ro, gir Priority Pass deg tilgang til mer enn 1 300 flyplasslounger over hele verden. Både Gold og Platinum-kortet har tilgang til Priority Pass; Gold Card med 4 frie besøk og Platinum med et ubegrenset antall frie besøk.

I tillegg har Platinum tilgang til American Express sine egne loungeprogram, og her i Norden til trivelige lounger i både Oslo og Stavanger samt American Express Lounge by Pontus i Stockholm og Arlanda.

SAS Eurobonus

Med SAS EuroBonus får du bedre opplevelser fra dag én. Det spiller ingen rolle om du reiser hver dag eller bare en gang i blant. EuroBonus-medlemskapet ditt lønner seg på mange forskjellige måter. 

EuroBonus-medlemmer har bedre opplevelser. I tillegg til å opptjene poeng på ting du gjør uansett, som å reise, shoppe og leie bil for å få og løse inn belønninger, CO2-kompenserer SAS alle flygninger som bestilles av EuroBonus-medlemmer. 

Widerøe Eurobonus

Som EuroBonus-medlem opptjener du både grunnpoeng og flyvninger, som begge bygger status, på alle kommersielle direkteruter i inn- og utland. Unntaket er anbudsrutene, hvor Samferdselsdepartementets regelverk forbyr opptjening av bonuspoeng. Hvor mange poeng du opptjener varierer med billettype og hvilke ruter du reiser på.

Som Gull- og Diamant-medlem får du 25% ekstra i tillegg til de fastsatte grunnpoengene.