Minilager og særlig minilager i Oslo vokser i populæritet. Flere og flere ønsker å leie et minilager slik at de får større lagringsplass. Men når behovet vokser, blir det også mer press på minilager-aktørene på deres sikkerhet. Bedriftene har store verdier låst opp i store minilager-anlegg. Spørsmålet blir, hvem står for sikkerheten?

Sjekk sikkerheten på minilageret du leier

Et minilager vil ofte ha høy prioritet for din sikkerhet. Ved å installere sikkerhetskameraer, ha overvåkning, at bygget har alarm, både innbruddsalarm og brannalarm, er veldig viktig for din sikkerhet.

Du burde undersøke eller høre med bedriften for hvordan sikkerheten for ditt minilager er. Det burde minst være egen lås som kun du har tilgang til på minilageret, i tillegg til overvåkning på minilageret.

Temperert og tørt minilager

I tillegg til sikkerhet i forhold til tyveri og innbrudd, er det viktig at sikkerheten til tingene og eiendelene dine blir ivaretatt på et minilager og container-lager. Ofte trenger vi at tingene våre står i en viss temperatur som er stabil. Vinteren i Norge er lang og kald, og store temperaturendringer kan by på problemer for eiendelene våre.

Tingene dine burde stå tørt og varmt nok, helst over 15 grader celsius. Vi vet alle at å ha ting i en kjeller som har råte eller er fuktig ikke er bra, særlig for tekstiler på møbler og for klær. Påse at minilageret ditt, enten i Oslo eller ellers, er temperert og tørt. Dette er ofte godt opplyst på nettsidene. Du kan også sjekke selv når du har fått tilgang til minilageret.

Er minilageret trygt?

For å undersøke om minilageret du ønsker å leie er trygt, burde du undersøke det i en sikker og god oversikt. På Minilagerguiden.no kan du filtrere ulike lager i Oslo og Viken, samt Bergen, Trondheim og Tromsø, etter hvor trygt og sikkert lageret er.

Ønsker du for eksempel at du får en kodebrikke med adgang til lageret, kan du filtrere dette på oversikten til Minilagerguiden.no. Eller dersom du ønsker at det skal være overvåkningskameraer, kan du velge dette også.

Her kan du også filtrere minilager etter lokasjon, f.eks Oslo eller Stavanger, etter pris og størrelse og etter kundeanmeldelser.